Gæstebog

Kære besøgende.

Tak fordi du/I har vist interesse i vores dejlige hunde.
Du/I er meget velkommen til at skrive et par ord i vores gæstebog.
Det ville varme vores små hunde-hjerter.

Gæstebog

 
 
 
 
 
 
Kære besøgende.

Tak fordi du/I har vist interesse i vores dejlige hunde.
Du/I er meget velkommen til at skrive et par ord i vores gæstebog.
Det ville varme vores små hunde-hjerter.
4 indlæg.
Jimmy Otto Jimmy Otto fra Odense skrev den 8. juli 2021 kl. 21:49
Vi har haft den fornøjelse at have købt 2 hunde med hhv. 7 års mellemrum. Hvalpene vi har købt hos Joan, har/er velsocialiseret og Joan har gået meget op i, at de har været påbegyndt renlighedstræning, så de har næsten været renlige, når vi har fået hvalpene hjem. Vores første hvalp, som nu næsten er 7 år gammel, har kun fået ros af dyrlægen for hendes smukke udseende og milde sind. Den sidste hvalp har vi hentet for 1 måned siden. Hun er en skøn, lille, charmende og kvik hvalp, som vi er lykkelige for, at vi fik lov til at købe. Hvis I skal have en ny hvalp, kan vi kun varmt anbefale Joan og familien.
Mariana Mariana fra Copenhagen skrev den 12. januar 2021 kl. 8:54
Thanks to Frida and Joan for my beautiful puppy Quincy! It was great to receive weekly pictures and updates until we picked up the dog, and also to receive a lot of relevant information regarding how to best care for him. Finally the pick up experience was very nice, thanks for the care package for Quincy, it has proven very helpful in the first few days 🙂 <3 Mariana
Maritha Maritha fra København skrev den 11. januar 2021 kl. 11:25
Vi har købt vores dejlige hvalp af Joan (Shim-Bu). Hun flyttede ind 2. januar 2021. Det har været så fint et forløb fra start til afhentning, ugentlige opdateringer med billeder, vægt og en lille beskrivelse af hvalpen og hendes udvikling. Vi har FaceTimet da corona har spændt ben for at mødes undervejs, men vi har alligevel følt os som en del af hvalpens liv og Joan har været så god til at fortælle, vejlede, svare på utallige spørgsmål mm. Da vi hentede hende var der god tid til en snak, vejledning i pelspleje og se hundemor og søskende osv. Vi har følt os i de bedste hænder og kontakter hende stadig med spørgsmål og hun er klar til at svare. Sidst vil jeg sige, at vi har fået den skønneste lille Tibbe pige, som hurtigt er faldet til og virker meget tryg. Vi kan kun give Shim-Bu de aller varmeste anbefalinger.
Joan Jensen Joan Jensen fra Ikast skrev den 20. september 2020 kl. 11:16
Det er med stor taknemlighed jeg sender masser af kram og kys til min datter Betina K.K. Jensen som har lavet min nye hjemmeside. Tusind tak for hjælpen min skat.